Anita's Profiel

Anita Vroonland

People&FortuneBuilder bij Vroonland InternationalSamenvatting

Residuale inkomens zijn inkomens waarvoor je 1x werkt, waarna je ze de rest van je leven elke maand weer op je bankrekening gestort krijgt. Te vergelijken met wat auteurs en musici krijgen als er na tig jaar weer een boek of cd van ze verkocht wordt.
Volgens mij is dat de beste manier om je geld te verdienen, want je weet niet waar je volgende week of jaar zin in hebt. Wat 't ook is, je hebt er waarschijnlijk veel geld voor nodig, mensen kosten nou eenmaal veel, zeker als ze hun verbeelding voluit gaan gebruiken én creëren - in mijn optiek is dat echt de bedoeling.

Ik help mensen om zowel vrij te zijn qua geld als tijd. Via internet marketing en relatie marketing. Dat doe ik met de beste en leukste mensen en producten ter wereld: droomreizen voor droomprijzen. Je kunt je droomleven dus al gelijk beginnen als je hiermee start; we hebben ook specifieke topreizen voor jagers, golvers, extreme avonturen fans, spa vakanties, sportvakanties (baseball/voetbal), watersport, wintersport; nergens anders te krijgen en zeker niet voor onze prijzen.

Start parttime/fulltime, wat je wilt, start in elk geval, want als je nu het fundament legt ga je grote dingen zien. Op alle gebieden in je leven.