Esther's Profiel

Esther Nijdam

Acessoire designer | Creatief docent | Critical Alignment yogadocent | DJ bij Gewoon Anders - Design, educatie & concept dev.Samenvatting

Gewoon Anders - Accessoire design, educatie & concept development

Met mijn creatieve talent en educatie als passie begeleid ik graag mijn medemens in de ontplooiing van hun eigen (verborgen) talenten. Dit doe ik door hen te motiveren om zelf het onderzoek aan te gaan en daarin bij te sturen indien nodig.

Op educatief gebied kan ik jou(w bedrijf) helpen met:

* Workshops & cursussen
* Creatieve (kinder)feesten
* Kunstprojecten
* Lezingen
* (Gast)docentschap op het gebied van conceptontwikkeling, textiel-, product- en vrije vormgeving

Op het gebied van design:

* Voor winkels en webshops: neem even contact op als je geïnteresseerd bent in één of meer designs. Zowel op inkoop- als consignatiebasis.
* B2B: Samen met jou(w bedrijf) ontwikkel ik een unieke collectie die nét even anders is. Mijn expertise ligt op het gebied van textiel technieken & materialen en sterke concepten. Met de commerciële markt en (massa)productie heb ik ruime ervaring.

Op het gebied van concept development:

* B2B: Ben je een innovatief concept aan het ontwikkelen of heb je een ander probleem waar je wel een creatieve, oplossingsgerichte blik van buitenaf bij kunt gebruiken? Ik denk met je mee en zet mijn ideeën-fabriek op volle kracht in werking.

Mocht er iets anders zijn waar ik je mee kan helpen, stuur dan even een mailtje, dan bekijken we de mogelijkheden.