Gert Jan's Profiel

Gert Jan Voortman

Directeur bij Artemis Laren bvSamenvatting

Artemis Laren is een adviesorganisatie die in haar verschillende vormen van dienstverlening streeft naar vernieuwing en een combinatie van Best Practice in HR-processen met persoonlijke zorg voor de mensen in die processen.
De optimale bundeling van Best Practice in HR vindt u in HRorganizer.com, een internetapplicatie die niet alleen alle meetmomenten van de (potentiƫle) prestaties van medewerkers mogelijk maakt maar daar ook nog een verbinding tussen legt, zodat integraal HRM werkelijk mogelijk is geworden.
Als implementatiepartner is Artemis Laren u graag van dienst met advies, begeleiding en training als u de aansluiting van HR-processen binnen uw organisatie met HRorganizer wilt invoeren, verbeteren of uitbreiden. De HRorganizer-organisatie concentreert zich op beheer en ontwikkeling van de inhoudelijke en technische kwalificaties van de softwaretool.
Met de samenwerking tussen Artemis Laren en HRorganizer.com is praktische (maatwerk)advisering en -ondersteuning op basis van actief onderhouden en ontwikkelende software voor u gewaarborgd.
Naast het implementeren van HRorganizer.com bij derden past Artemis Laren de faciliteiten ook toe in haar diensten binnen Assessment Services.