Paul's Profiel

Paul van der Zijden

Eigenaar bij Skye Communicatie & designSamenvatting

Skye is een multidisciplinair bureau voor visuele communicatie en design.
Wij ondersteunen organisaties en ondernemingen bij het oplossen van communicatievraagstukken en bieden de daarvoor benodigde disciplines en specialisaties aan als integrale dienst. Daarbij benaderen wij de vraagstelling steeds vanuit onze kennis van dienstverlening, ons conceptueel vermogen en onze creativiteit. Het is onze ambitie om de opdrachtgever te voorzien van een krachtige identiteit die het gewenste imago versterkt.

Skye streeft vooral na:
> het realiseren van een maximale interactie en dialoog met onze opdrachtgevers als basis voor goed werkende oplossingen;
> het stevig (her)positioneren van onze opdrachtgevers binnen een snel veranderende markt;
> het met goedgekozen middelen en met de juiste content bereiken van de doelgroep;
> het leveren van know-how en praktische ondersteuning bij de uitvoering van het productieproces.

Skye levert de volgende diensten en producten:
> advies op het gebied van visuele communicatie;
> grafisch ontwerp;
> websites en multimediale presentaties inclusief muziek/geluid;
> tekstschrijven;
> productiecoördinatie en -begeleiding.

Skye opereert in een netwerk van professionele dienstverleners die – als collectief – alle benodigde disciplines in huis hebben op het gebied van communicatie. Zo kunnen wij afhankelijk van de aard en complexiteit van de betreffende opdracht een tijdelijk projectteam samenstellen dat qua expertise, creatieve inbreng èn omvang naadloos aansluit op de vraagstelling. Zo huren wij nooit meer specialisten in dan strikt noodzakelijk is en blijven wij het centrale aanspreekpunt gedurende de projectvoortgang. Dat is even kostenbesparend als servicegericht.