Rick's Profiel

Rick Hendriks

Manager bij Bedrijf Zonder Naam: NIEUWE uitdaging gezochtSamenvatting

Motto:

Zeg nooit – nooit en zeg nooit – altijdDoelstelling:
Na jaren met enorm veel plezier en naar tevredenheid als project- en contractmanager in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt met klanten als de NS, Connexxion, Syntus, Scania, Scheper Ziekenhuis te Emmen en Center Parcs is het tijd voor een vervolg. Dit maakt dat ik met een open blik naar de arbeidsmarkt kijk waar ik een functie als (interim)manager ambieer. Ik ben zeer gemotiveerd om werkzaamheden te gaan verrichten voor dé organisatie die niet bang is voor een people-manager met een kritische blik.
Ik heb oog voor de organisatiebelangen en weet mens en organisatie door middel van eigenaarschap bij elkaar te krijgen. Ik kan mijn expertise in zetten binnen iedere branche die toe is aan het consolideren van werkprocessen of juist toe is aan vernieuwing hiervan.

Vaardigheden:
Ik heb als generalist oog voor detail. Ik heb meer dan 14 jaar ervaring als manager in verschillende organisaties en ben gezien de aard van mijn werk daarbij in diverse hoedanigheden altijd dienstverlenend en innovatief ingesteld geweest. Dit maakt dat ik klant- en vraaggericht werk en streef naar een optimaal eindproduct. Mijn werkzaamheden in de gezondheidszorg als mede de zakelijke dienstverlening hebben ervoor gezorgd dat ik als leidinggevende een goede balans heb ontwikkeld in het werken met én voor mensen. Het aansturen van en werken in een team, zorg dragen voor kwaliteit, doelgericht en integraal werken zijn daarmee aspecten die mij altijd enorm intrigeren. Bij kunnen dragen aan veranderingsprocessen van organisaties in beweging maakt dit compleet.
Ik ben gedreven, ondernemend, betrokken en creatief. Verder ben ik een lange termijn denker, consequent, eerlijk en pragmatisch ingesteld en bezit voldoende werk- en levenservaring en zoek nu naar een uitdagende functie en organisatie die bij mij past.

Nevenfuncties:
Beleidsfunctionaris / Vrijwilligerscommissie Voetbalvereniging SVI Zwolle 2007-heden
Bestuurslid SportRaad Zwolle Zwolle 2005-2008
Voorzitter a.i. en voorzitter SVI Voetbalvereniging SVI Zwolle 2005-2006
Docent Methodiek HBO-SPH 1e jaars Hogeschool Haarlem Zwolle 2000
Docent diverse vakken MBO-AB 3e jaars Hogeschool Haarlem Zwolle 2000
Gecommiteerde eindexamen MBO-AT/ABHogeschool Haarlem Zwolle 1997

Interesses en activiteiten
Muziek, cabaret, fitness/ hardlopen/ tennissen en trainer/coach junioren voetbalelftal SVI


Kortom, bent en/of kent u die organisatie met behoefte aan een frisse wind, durft u te veranderen en staat u open voor een andere kijk op managen? Bel of mail, een afspraak/netwerkgesprek is snel gemaakt!