Henk's Profiel

Henk van der Duim

Social Media Strategist bij Social CrowdSamenvatting

Ik ben een ondernemer. Ik vind het fantastisch als ik andere ondernemers kan helpen met mijn meer dan 20 jaar kennis en ervaring. Ik heb voor veel bedrijven in binnen- en buitenland mogen werken, in verschillende rollen.

Communicatie is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Hoe bereik jij je klanten? Waar zitten je klanten? Waar praten ze over? Hoe trek je potentiële klanten naar je bedrijf toe? Allemaal vragen waarbij ik je ga helpen om de antwoorden te vinden, zodat je aan de slag gaat met een strategie die succes gaat opleveren.

In 2010 ben ik resoluut en met volle overtuiging in de social media gestapt. Een extra communicatiemiddel om je (potentiële) klanten te bereiken.

Ervaring die ik heb opgedaan met de social media (o.a. ON-Mix Music), heb ik weergegeven in mijn boek "Twitter en Personal Branding". Deze is gratis te downloaden op de site van Social Crowd.

Ik werk vanuit een open relatie en met open vizier.

► Social Crowd
Social Crowd is een opleiding- en strategiebureau voor de social media. Wij bieden inspirerende awareness-sessies, opleidingen, strategie ontwikkeling, advisering en content in de vorm van artikelen, e-books en video's.

► Spreken
Ik ben een ervaren (key-note) spreker, die graag over social media, online marketing en netwerken spreekt. Spreken is één van mijn manieren om te delen.

Via http://twitter.com/socialcrowdnl deel ik interessante artikelen en nieuwtjes.

✉ henk@socialcrowd.nl
✆ +31643 - 825 294
✆ +3184 - 8750 155